sâmbătă, 8 iunie 2013

Troianul ZeuS se răspândește în rândul utilizatorilor de Facebook.

Fotografie: Facebook Alert: The ZeuS Trojan is spreading among Facebook users. Avoid clicking suspicious videos, even from friends. Zeus steals bank passwords and empties accounts! Read more on our blog, http://goo.gl/urRxA Share this with your friends! It's too dangerous to ignore.

Un troian periculos numit ZeuS is-i croieste drum în rândul utilizatorilor de Facebook. Acest vechi cal troian a infectat milioane de calculatoare de-a lungul anilor, fura acreditările bancare și alte informații de identificare personală. Zeus  poate ramane in stare pasiva pe computerele infectate până când victima neavizat se conectează la site-ul bănciilor. După ce sa logat, hoti cibernetici pot fura acreditările pentru conectare și goli contul fără știrea dumneavoastră.

Virusul se raspandeste prin mesaje de tip phishing, fie de la un videoclip amuzant sau șocante de la un prieten postat pe pagina lor sau într-un mesaj pentru tine, sau printr-un anunț de filme sau produse. Dacă faceți clic pe link pentru a viziona clipul, o notificare va spune că este nevoie sa actualizati playerul. Când faceți clic pe Actualizare, de fapt descărcati troianul. Dacă faceți clic pe butonul Play  apare automat ca ati dat"Like" la pagina iar virusul   se raspandeste , prin această acțiune, la toți prietenii tăi.

Toate Produsele avast!  antivirus detecta si bloca Zeus, dacă un utilizator încearcă să instaleze sau să executați fișierul. Exe,  cel mai bun mod de a vă proteja este să aveti  avast! Safezone acesta este disponibil în avast! Pro, avast! Internet Security și avast! Premier.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu